Gaan Gerrit en Hiske vol op Timothy stemmen?

Gaan Gerrit en Hiske vol op Timothy stemmen?

Binnenkort start de stemmingsperiode weer en de bewoners zijn al druk aan het nadenken op wie ze gaan stemmen. Hiske en Gerrit lijken voor Timothy te kiezen. Als je Tim op de bank kan zetten met 25 stemmen, dan is het klaar hoor zegt Gerrit. Ik heb het liefst 40 reageert Hiske. Gerrit laat weten dat hij Jens vanochtend een knuffel zag geven aan Timothy. Ik ga ook nog wel even met Jens praten vandaag voegt hij eraan toe. Op wie zal Jens gaan stemmen tijdens de stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *