Jessie maakt een opmerking over Merel, is het verliefdheid?

Jessie maakt een opmerking over Merel, is het verliefdheid?

Merel en Jessie zitten samen met Erik en Adriaan in de zon. Merel is tegen Jessie aan het praten als hij opeens een opmerking maakt. Met je mooie lippen zegt hij met een glimlach. Merel lacht terug. Je bent gewoon verliefd, man reageert Erik vrolijk en hij slaat een arm om Jessie heen. Ik ben zo blij om dit te zien voegt Adriaan eraan toe. Jessie vertelt op zijn beurt dat Merel ook in zijn post stond. Gaan jullie samenwonen? vraagt Erik. Merel lacht en ze antwoordt van niet. De loveboat glimlacht Erik. Denk jij dat het wat kan worden tussen Jessie en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *