Lotus wil dat Franny en Timothy ergens anders gaan slapen

Lotus wil dat Franny en Timothy ergens anders gaan slapen

Na het vertrek van Mike, ligt Lotus nu met Timothy en Franny in een huisje. Daar lijkt ze echter verandering in te willen brengen. We liggen nu met zijn drieën in een huisje en dat is eigenlijk veel te klein zegt Lotus tegen Franny en Timothy. We zitten gewoon gewoon heel erg op elkaars lip voegt ze eraan toe. En stelt voor dat Franny en Timothy in de Mongoolse tent kunnen gaan slapen. Franny geeft echter aan dat ze liever in het huisje wil blijven. Timothy staat ondertussen met zijn handen over elkaar en hij hoort het gesprek aan. Lotus geeft aan dat het stel er nog even over na kan denken en ze loopt weg. Franny laat aan Timothy weten dat ze echt liever in het huisje wil blijven slapen. Ik kan er wel gaan slapen zegt Timothy over de Mongoolse tent. Franny zegt dan dat ze om de nacht samen kunnen slapen. Ik vind het een beetje vreemd dat we eerst met vier kunnen slapen en in een keer kan het niet met drie legt Timothy geïrriteerd uit. Volgens Franny kan Lotus het moeilijk vinden om Timothy en Franny bij elkaar te zien. Ik ga alvast mijn spullen verhuizen gaat Timothy geërgerd verder en loopt weg. Franny vraagt daarna of ze hem moet helpen. Nee, hoeft niet zegt Timothy en hij loopt weg.

Timothy heeft wat later al zijn spullen verhuisd naar de Mongoolse tent. Ik mag deze week ook niet bij hem slapen, want als hij naar huis gaat dan kan hij alvast wennen om alleen te slapen vertelt Franny wat later aan Lotus. Lotus schudt haar hoofd. Wat een dramaqueen gaat Franny verder. Dit is precies wat mijn moeder bedoelde. Claimen. Mij nu een schuldgevoel aanpraten, terwijl het mijn eigen keuze is om in het huisje van Lotus te blijven slapen eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *