De bewoners uit Utopia 2, krijgen bezoek ze mogen meedoen aan een spel

De bewoners uit Utopia 2, krijgen bezoek ze mogen meedoen aan een spel

Terwijl de meeste bewoners genieten van het zonnetje, gaan de poorten van Utopia 2 open. Robbert van Gameroom stapt het terrein op en hij wordt ontvangen door Erik en Timothy. De bewoners verzamelen de rest van de groep, want Robbert heeft een leuke mededeling. Ik ben Robbert en ik ben presentator van Gameroom stelt hij zich voor als de groep bij elkaar staat. Hij vertelt verder over de quiz. Vandaag om vijf uur is er een Utopia special legt hij uit. Ik heb dus iets bij me. De presentator laat vervolgens drie telefoons zien en laat weten dat de bewoners in drie teams worden verdeeld. Ieder team krijgt een telefoon, waarmee ze mee kunnen spelen met de quiz. Dit is echt cool zegt Merel blij. Ook de andere bewoners lijken zin te hebben in de quiz. Welk team zal er uiteindelijk het beste presteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *