Wat vindt Gerrit ervan dat Timothy zijn huisgenoot wordt?

Wat vindt Gerrit ervan dat Timothy zijn huisgenoot wordt?

Lotus en Franny hebben Timothy uit hun huisje gestuurd. Timothy was het hier niet mee eens maar Franny houdt voet bij stuk. Dit is precies wat mijn moeder bedoelde, claimen zei Franny toen Timothy aangaf dat hij het niet leuk vindt om niet naast Franny te slapen. Dit betekent automatisch dat Timothy weer in de Mongoolse tent gaat slapen bij Gerrit. Maar wat vindt Gerrit daar eigenlijk van? De twee maken allang geen deel meer uit van de drie musketiers. Hiske vraagt het hem maar Gerrit laat weten dat hij het prima vindt. Als hij nog van de tent wil genieten de laagste dagen dan zal ik dat zeker doen verwijst Gerrit verder naar de naderende nominaties.En vertelt daarna over de plannen van de dames om een aantal bedden het huisje uit te gooien en samen een bed te delen. Ik denk dat zij er ook rekening mee houden dat Tim naar huis toegaat gaat hij verder. Hij zoekt het maar lekker uit vervolgt Gerrit. Maar heel gezellig in de Mongoolse tent gaat hij het ook niet hebben sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *