Franny schrijft korte woordjes voor alle bewoners

Franny schrijft korte woordjes voor alle bewoners

Jens, Gerrit, Mylène, Brandon en Jessie zitten in de silo wanneer Franny binnen komt lopen. Ik heb voor iedereen een persoonlijk berichtje opgeschreven, zegt de vrouwelijke bewoonster. We zouden het eigenlijk alleen met de meiden onder elkaar doen, maar ik heb het ook voor de mannen gedaan. Jens lacht. Wat schattig, dankjewel, reageert hij. Even later leest Gerrit samen met Mylène zijn berichtje. Lieve Gerrit, begint de mannelijke bewoner. Ondanks dat we elkaar soms niet kunnen begrijpen, kan ik enorm om je lachen. Ik heb geen schijt aan jou. Je bent chill. Kus Fran. Mylène begint direct te lachen. Oké, zegt ze. Wat zouden de andere mannen van hun berichtjes vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *