Hiske wil Erik confronteren met zijn woorden

Hiske wil Erik confronteren met zijn woorden

Gisteren heeft Erik onder invloed tegen een paar bewoners gezegd hij helemaal klaar is met Christel en Hiske. Hij is niet mild geweest en dit is Hiske ter oren gekomen. Blijkbaar heeft Erik gezegd dat Hiske en Christel eens goed van bil moeten. Hiske vertelt Merel hierover en ze zegt haar dat zij Erik vanavond met haar bevindingen zal confronteren. Merel vindt dit een fantastisch idee en ze hoopt dat Hiske het groots aan gaat pakken. Hoe zal de confrontatie vanavond gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *