Christel en Timothy praten over gister avond

Christel en Timothy praten over gister avond

Timothy en Christel zitten op het terrein wanneer de  vrouwelijke bewoonster over gisteravond begint. Het was niet zo tof hoe het gisteren ging. De mannelijke bewoner knikt. Maar laat de mensen die geen zin hebben om te werken gewoon met rust. En doe gewoon je ding als jij daar wel zin in hebt. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het niet om ‘zin’ gaat, maar meer een zaak is van met zijn allen de schouders ergens onder zetten. Dat is nooit zo, zegt de mannelijke bewoner. En er zijn ook momenten geweest dat jij niet meehielp. Christel knikt, maar benadrukt dat ze het niet fijn vond hoe Timothy deed. Daar ben ik niet van gediend. Timothy kijkt haar aan. Dat is wederzijds.  De vrouwelijke bewoonster vraagt zich af of de mannelijke bewoner ook eens rustige discussies zou kunnen voeren. Ik kan heel goed discussiëren Christel, antwoordt Timothy. Absoluut. Timothy legt uit dat hij altijd zijn fouten erkent en Christel dit niet doet. Jij begon gisteren, dus ik verwacht eerder een excuses van jou. Christel legt uit dat ze het gewoon jammer vond dat ze niet met zijn allen de boel hadden opgeruimd na de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *