Christel en Shelley praten over Gerrit

Christel en Shelley praten over Gerrit

Shelley zit op een bankje in de zon wanneer Christel naast haar komt zitten. Hoe gaat het met jou?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Geen naar gevoel meer? Shelley schudt haar hoofd en legt uit dat ze zen is. Heb je nog met Ger gepraat?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Nee, antwoordt Shelley. Als het gebeurt, gebeurt het. Ik heb alleen gezegd dat in het geval er iets opbloeit met Mylène, ik dat wel graag wil weten. Christel knikt. Maar je zei laatst dat je hem dat nog een keer wilde zeggen? Shelley knikt, maar legt uit dat ze zich er nu niet mee bezig wil houden. Hij moet het gewoon lekker zelf weten. We gaan het allemaal zien. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *