Jens en Mylène praten over de naderende nominaties

Jens en Mylène praten over de naderende nominaties

Jens en Mylėne lijken het goed te kunnen vinden met elkaar. Wanneer Jens aan Mylėne ziet dat zij ergens mee zit, neemt hij haar even apart. Waar zit je mee?, vraagt Jens aan Mylėne terwijl hij haar door haar haren haalt. Mylėne geeft aan dat het haar soms even teveel wordt wat betreft de stemmingen. Jens snapt het. Voor mij is het ook de eerste keer, ik ga doen alsof ik ervan af weet, maar ik weet eigenlijk ook niets. Jens geeft aan dat hij zijn keuze al heeft gemaakt. Op wie zal Jens gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *