Adriaan en Jens praten over het type vrouw waar ze op vallen

Adriaan en Jens praten over het type vrouw waar ze op vallen

Adriaan en Jens zitten op een bankje in de zon wanneer Adriaan over de vrouwelijke mede bewoners begint. Wat voor type vrouw val jij op vraagt hij. Jens denkt na. Wel een beetje het type Mylène zegt hij. En legt verder uit dat hij met haar kan lachen en ze een spring in het veld is. Maar qua uiterlijk denk ik dat Lotus of Shelley ook vrouwen zijn waar ik op zou kunnen vallen voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en laat weten dat hij Shelley qua uiterlijk leuk vindt maar niet op hetzelfde niveau zit. We kunnen geen diepe gesprekken met elkaar voeren eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *