Gaat Jens infiltreren bij een aantal mede bewoners?

Gaat Jens infiltreren bij een aantal mede bewoners?

Jens en Jessie lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie over hun mede bewoners begint. Als je nu om je heenkijkt, zie je voornamelijk mensen in de zon liggen. Maar wat valt je nog meer op? Jens legt uit dat de bewoners duidelijk niet van plan zijn om nog iets te doen vandaag. Jessie knikt en voegt eraan toe dat iedereen bij degene ligt met wie ze een huisje delen. In het kader van ons infiltratieplan, waarom ga je niet eens lekker bij Tmothy, Franny en Lotus in de zon liggen? Jens lijkt eerst twijfels te hebben maar gaat uiteindelijk akkoord. Wat zal dat infiltratieplan precies inhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *