Zal er iets opbloeien tussen Mylène en Brandon?

Zal er iets opbloeien tussen Mylène en Brandon?

Adriaan loopt over het Utopia 2 terrein wanneer hij Hiske tegen komt. Wanneer heb je nou die date? vraagt Adriaan. Hiske haalt haar schouders op. Ik weet het nog niet, ik moet nog antwoorden op het mailtje benadrukt ze. Wat later begint Adriaan over Brandon en Mylène. Ik vind het wel leuk voor hem zegt hij. Hiske lacht. Ja, vind je ze goed bij elkaar passen gaat ze verder. Adriaan legt uit dat hij dat nog niet weet maar Mylène wel steeds meer van zichzelf laat zien. Ze zijn wel ongeveer even oud, allebei vrijgezel. Prima. Denk jij dat er iets kan opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 18:34

    Ik zou het voor Brandom ontzettend leuk vinden! Het is een goede jongen met normen en waarde. Hij zal altijd goed zijn voor zijn vriendin, en ik geloof zeker dat hij haar op handen zal dragen! Een liefde ziet deze jongeman niet als een spel, daar moet je niet mee spelen!
    Ik gun het ze beide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *