De eerste aanvragen voor de hobbelpaarden stromen binnen!

De eerste aanvragen voor de hobbelpaarden stromen binnen!

Jessie zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Nee joh zegt hij lachend. Hoi Jessie, wat moet zo’n hobbelbeestje kosten? leest hij voor. Hoi Jessie, graag zou ik een hobbelpaard willen kopen. Jessie begint de mailtjes te tellen en print ze direct uit. Geweldig gaat hij enthousiast verder. Wat later loopt Jessie over het Utopia 2 terrein. Jongens moet je dit horen zegt Jessie terwijl hij alle mailtjes laat zien. Superleuk antwoordt Franny. Direct loopt Jessie naar Jens toe en stelt voor om een aantal foto’s van de paarden te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *