Jessie krijgt een workshop tatoeages weg laseren

Jessie krijgt een workshop tatoeages weg laseren

Er rijdt een auto het Utopia 2 terrein op en het zijn Besfort en Kimberley. De twee komen langs om Jessie een workshop tatoeages weg laseren te geven. Jessie staat al klaar in zijn doktersjas en hij kan niet wachten om te beginnen. Samen verplaatsen ze de apparatuur naar de tattoo shop, waar de workshop plaats gaat vinden. Jessie begint met het geven van een rondleiding en zodra ze klaar zijn beginnen ze met de workshop. Dylan is nieuwsgierig en komt ook even kijken. Na een hele uitgebreide uitleg mag hij oefenen op een blaadje. Hoe lang zou het duren voordat Jessie aan de gang mag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 08:45

    Dat kan toch niet professioneel en medisch verantwoord zijn als hij dat na een workshop al kan uitvoeren.

    • ans at 13:01

      het moet daar toch echt niet gekker worden. men moet toch echt wel veel weten over dermathologie. dit kun je niet leren in een work shop. gewoon belachelijk. waar blijft de ggd nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *