Heeft het trouble in paradise evenement wel winst gemaakt?

Heeft het trouble in paradise evenement wel winst gemaakt?

Terwijl Hiske wacht op Alexandra om te gaan sporten, is ze nog even met Adriaan in gesprek. Tijdens het gesprek laat Adriaan weten dat hij eigenlijk niet eens weet hoeveel winst ze hebben gedraaid met het Troube in Paradise festival. Gisteren hebben ze namelijk een extra factuur ontvangen van 2200 euro en tijdens de vergadering heeft niemand hier verder naar gevraagd. Adriaan en Hiske vinden dit niet kunnen want volgens hen heeft het festival nu totaal geen winst gemaakt en ze hebben er allemaal super veel werk ingestoken. Hadden wij zo’n festival georganiseerd met deze winst, dan werden we met de grond gelijk gemaakt zegt Adriaan. Hij is van plan om bij de volgende vergadering het onderwerp weer ter sprake te brengen, want volgens de twee is het in de doofpot gestopt.Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *