Merel gaat uit de kleren, ze doet er alles aan om de verkoop van haar bikini’s te stimuleren

Merel gaat uit de kleren, ze doet er alles aan om de verkoop van haar bikini’s te stimuleren

De nieuwe zomercollectie van WRTW is uitgebreid met bikini’s. Merel wil graag de verkoop van haar panter bikini’s een boost geven en heeft een goed idee. Samen met haar mede bewoner Gerrit heeft ze bedacht dat ze in bikini gaat op het moment dat er dertig bikini’s zijn verkocht. Merel wil vanavond een modeshow doen om alle producten te extra te verkopen. Zal Merel binnenkort in bikini staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:24

    Die gaat echt niet in bikini staan, dat zou ze gaan doen als ze zou zijn afgevallen, bepaald aantal kilo’s maar dat gaat niet gebeuren want ze hoeft niet meer af te vallen. Ze wil dus eerst 30 bikini’s verkopen en dan pas gaan showen . Eerst zien dan pas geloven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *