Franny heeft haar tweede cursus nagels zetten

Franny heeft haar tweede cursus nagels zetten

Franny krijgt vandaag de tweede cursus nagels zetten. Met behulp van deze cursus wil ze graag een nagelsalon openen. Net voordat haar cursus begint start Franny met het opruimen van de werkplek. Shellac4U komt aan en ze beginnen direct aan de cursus. Franny krijgt eerst een uitgebreide uitleg en zodra die klaar is, begint ze direct aan het praktische deel. Zal de nagelsalon van Franny uiteindelijk een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *