Mariska wil oud Korps Mariniers langs laten komen in Utopia 2 voor een interventie

Mariska wil oud Korps Mariniers langs laten komen in Utopia 2 voor een interventie

Mariska oppert bij Jessie het idee om volgende week donderdag oud leden van het Korps Mariniers uit te nodigen om de bewoners te leren over samenwerking. Het idee van Mariska komt van haar oud werkgever die dit in het verleden heeft georganiseerd. Het plan is dat de Mariniers de komende week alle streams volgen, donderdag langskomen om te observeren en te praten en op basis daarvan een plan gaan maken. Jessie ziet het idee wel zitten en zegt. Een ding is zeker, die werken in ieder geval goed samen voegt hij eraan toe. Mariska wil dit plan nog even niet met de groep delen. Het moet een beetje ons dingetje worden gaat ze verder. Mariska heeft Hiske ook op de hoogte gesteld. De oud Korps Mariniers komen langs om een interventie te houden en iedereens ogen te openen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *