Shelley vraagt naar de situatie tussen Adriaan en Alexandra

Shelley vraagt naar de situatie tussen Adriaan en Alexandra

Al enige tijd zijn er wat irritaties tussen Adriaan en Alexandra. De twee lijken niet meer zo close als dat ze waren. Shelley is hier benieuwd naar en ze ziet een perfecte kans om hier meer over te weten te komen. Ze is samen in de silo met Adriaan en vraagt hem of hij ruzie heeft met Alexandra. Is ze niet meer je maatje? vraagt ze nieuwsgierig door. Adriaan is er niet heel duidelijk over maar hij geeft aan dat ze gewoon niet zoveel contact hebben op het moment. Het komt volgens mij omdat jullie discussies hebben gehad gaat Shelley verder. Adriaan laat weten dat hij zich dit niet kan heugen maar dat zij wel had aangegeven dat hij Alexandra negeerde. Dit geeft Adriaan toe, maar zijn reden is dat hij genomineerd was zat en dat zijn gedachten ergens anders waren. Nu heeft hij ook geen behoefte meer om toenadering te zoeken tot haar, want zij negeert hem nu ook. Ik ben verder niet boos hè benadrukt Adriaan. Sommige dingen gebeuren gewoon. Er is niemand overleden gaat hij verder. Volgens Shelley is het wel jammer maar Adriaan zegt dat ze er niet te zwaar aan moet tillen. Zullen Adriaan en Alexandra weer maatjes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *