Jessie en Mariska zijn niet blij met de loungebank van Brandon

Jessie en Mariska zijn niet blij met de loungebank van Brandon

Mariska en Jessie zijn bezig aan de loungebank maar de twee vinden het ontwerp van Brandon niet goed. Vreselijk noemt Jessie het. Ze vinden de bank veel te hoog en er staan ook stukken scheef volgens hen. Ook Merel vindt het ontwerp te hoog. Tijdens het bouwen was Brandon zich ervan bewust dat het een hoog bankje werd en dat stukken niet helemaal waterpas stonden. De rugleuning komt later nog. Is er nog iemand die de bank ziet zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *