Merel wil een pop-up store bouwen voor haar WRTW kleding

Merel wil een pop-up store bouwen voor haar WRTW kleding

Merel heeft al enige tijd haar WRTW kleding die ze verkoopt. Volgens haar is het nu het perfecte moment om hier meer aandacht aan te besteden. Haar plan is om een pop-up store te laten maken die aan haar huisje vastzit. Zo kan ze vanuit hier kleding verkopen. Merel heeft Brandon om hulp gevraagd voor het bouwen hiervan en hij wil haar graag helpen. Het plan van Merel is om wanden te plaatsen in de pop-up store maar Brandon wijst haar erop dat als ze dat wil, dat ze dan een bouwvergunning moet aanvragen. Merel neemt dit van Brandon aan en besluit direct om te bellen voor de bouwvergunning. Zal de bouw van de pop-up store snel kunnen beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *