Franny heeft haar cursus behaald en opent haar nagelsalon

Franny heeft haar cursus behaald en opent haar nagelsalon

Franny heeft haar certificaat binnen. Om het te vieren roept ze alle bewoners bij elkaar om haar nieuwe nagelsalon te openen. Dit zijn van die dingen die ik echt heel spannend vind zegt ze enthousiast. Ogen dicht roept ze vervolgens naar iedereen die naar binnen komt. Onder luid applaus toont ze haar certificaat en poly-acryl gel en daarna verklaart Franny de nagelstudio Frantastic Nails voor geopend en wordt ze gefeliciteerd door de andere bewoners. Na de opening krijgt Franny nog enkele instructies van de cursusleidsters. Gaat de nagelstudio een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *