De actie van Jessie wordt niet gewaardeerd door Jens en Mylène

De actie van Jessie wordt niet gewaardeerd door Jens en Mylène

Jessie is begonnen met een laserstudio. De mannelijke bewoner wil namelijk tattoo’s verwijderen en zegt dat hij de andere kant van tattoo’s wil belichten. Wanneer hij de sleutel van de tattooshop heeft, weet Jessie het zeker. Hij mag officieel samen met Kaylee en Dylan werken in de caravan. Daarom maakt hij vandaag een gigantische banner, waarop staat dat als je spijt hebt van je tattoo je bij Jessie terecht kan. Mylène ziet de banner meteen en loopt gelijk naar Jessie toe op de ladder en spreekt hem aan. Ze wordt er verdrietig van dat Jessie gekozen heeft voor een heftige tekst. Mylène loopt daarna emotioneel weg. Jessie vindt het vreemd dat Mylène hem aanspreekt en vraagt aan Jens,  hoe hij erover denkt. Ook Jens vindt het belachelijk dat Jessie de banner heeft gemaakt en de twee mannelijke bewoners komen in een heftige discussie. Jens en Jessie komen er niet uit en uiteindelijk lopen ze van elkaar weg. Van een afstandje roept Jessie hem na: Je moet werken aan je helikopterview, Jens. Wat gaat er gebeuren tussen de twee groepen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *