Mylène spreekt Mariska aan op haar tegenstrijdigheid

Mylène spreekt Mariska aan op haar tegenstrijdigheid

Mylène stormt na haar felle discussie met Jessie de silo in. Hier moet ze even kalmeren. Ze snapt echt niet waarom Jessie zo’n grote banner boven de tattooshop heeft gehangen met een tekst die Dylan en Kaylee onderuit haalt. Het is eigenlijk gewoon iemands droom kapot maken”, vindt ze.  Ze gaat vervolgens een gesprek aan met Mariska, maar dit loopt al gauw uit op een flinke discussie. Mylène vindt het vreemd dat Mariska deze actie van Jessie goedkeurt, ondanks dat ze al dagen druk bezig is met het tattoo stel. Mariska vindt dat de vrouwelijke bewoonster Jessie daarover moet aanspreken. En vindt dat hij het hiermee heel groots en commercieel aanpakt. We zijn hier ook een samenleving hè, Mari, mengt Andrea zich in de discussie. Andrea gaat verder dat Dylan en Kaylee al heel lang bezig zijn om de tattooshop goed op de kaart te zetten. Ook zij vindt het heel kwalijk dat Jessie deze actie uitvoert. Dan moet je vol gas erin gaan en dan schroef je hem eraf, vindt Mariska. Maar zo zitten ze beiden niet in elkaar, geeft Andrea aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *