Merel presenteert de nieuwe collectie kleding van WRTW en Donnie en Diva

Merel presenteert de nieuwe collectie kleding van WRTW en Donnie en Diva

Merel heeft hard gewerkt aan een nieuwe collectie kleding van WRTW en Donny en Diva. Ze wil graag groots uitpakken en heeft alle bewoners bij elkaar geroepen om een modeshow te geven. Ook Gerrit heeft ze gevraagd om te draaien tijdens de modeshow. Shelley is ook enthousiast om mee te doen, maar heeft stiekem wat in petto. Wanneer alle bewoners bij elkaar zijn, begint de modeshow. Merel trapt af door iedereen welkom te heten. Jessie begint spontaan te klappen. Merel kondigt de modellen aan en legt uit wat er nieuw is in haar collectie. Ook complimenteert ze de modellen en legt ze uit dat alles verkrijgbaar is op de webwinkel. Toch gebeurt er iets onverwachts wanneer Shelley de catwalk oploopt. Shelley houdt namelijk haar survivor jacket aan, een eigen jasje wat ze draagt over de kleding van Merel. Doe je jas uit, anders zie je het niet, zegt Merel nog door de microfoon, maar dit heeft geen effect en Merel gaat dan rustig verder met haar presentatie. Wanneer alle modellen zijn geweest, roept Merel nog één keer alle modellen op. Daarna neemt Merel zelf een momentje. Binnenkort open ik een panterstore met WRTW en Donny en Diva kleding. Merel geeft aan dat ze nog geen datum bekend wil maken, maar er zeker voor wil gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *