Dylan, Kaylee en Hiske praten over de banner van Jessie

Dylan, Kaylee en Hiske praten over de banner van Jessie

Jessie heeft een spandoek gemaakt om zijn dienst te promoten, maar dit gaat wel ten koste van de tattooshop. Dylan en Kaylee zijn in het sanitairgebouw en Hiske is benieuwd naar hun mening. Kaylee geeft aan dat het vreemd is dat Jessie dit allemaal achter haar rug om heeft gedaan. Dylan geeft wel toe dat hij akkoord heeft gegeven om er te mogen proefdraaien, maar dat dit wel anders uitpakt dan verwacht. Hiske vindt het dan wel meer dan logisch dat hij een banner mag ophangen boven zijn werkplaats. De tekst vindt ze echter wel heftig. Kaylee blijft er bij dat het achter haar rug om is gegaan, omdat het alleen met Dylan is besproken en niet met haar. Dylan geeft aan dat hij vindt dat Jessie ook reclame voor beide diensten had kunnen maken. Net op dat moment komt Jessie binnenlopen en geeft aan dat de laserbehandelingen zijn business is en hij daar reclame voor maakt. Dylan geeft aan dat het niet mooi is, zo’n tekst boven een tattooshop. Maar Jessie benoemt dat reclame niet altijd mooi is, maar wel pakkend moet zijn. Kaylee blijft er bij dat Jessie dit ook met haar had moeten bespreken en wanneer Jessie aangeeft dat zij ook naar hem had kunnen komen, zegt Kaylee dat ze dit gedaan heeft maar toen te horen kreeg dat het een verrassing was. Jessie krijgt vanaf dit moment meer spijt van zijn keus, maar geeft niet toe aan het duo. Hoe zal deze discussie aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *