De discussie om de banner gaat verder en lijkt uit de hand te gaan lopen

De discussie om de banner gaat verder en lijkt uit de hand te gaan lopen

Jessie is sinds kort begonnen met zijn eigen dienst, het verwijderen van tattoo’s. Daarvoor heeft hij een gigantische banner gemaakt en deze bovenop de tattooshop geplaatst en dit vindt Dylan niet kunnen. Hij heeft daarom een bord eroverheen geplakt, maar tot grote verbazing is deze plots weggehaald. Jessie heeft het bord verwijderd van zijn banner en in de container gegooid. Dylan loopt richting de tattooshop en vraagt aan Brandon waar het bord is. Dat weet ik niet, zegt Brandon. Weet je… Het kan me allemaal niets meer schelen, geeft Dylan aan. Hij loopt verder en ziet Andrea. Ook Andrea geeft aan dat Dylan het moet laten gaan. Hij vraagt gewoon om aandacht, zegt ze tegen Dylan. Dylan snapt wat Andrea zegt en knikt. Ondertussen loopt hij weer naar de tattooshop en zet deze weer op slot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *