De vergadering van donderdag 4 Juli

De vergadering van donderdag 4 Juli

De bewoners komen samen in de silo en zodra iedereen eindelijk compleet is, kan de vergadering beginnen. Shelley neemt het woord en gaat de agendapunten langs. Ze vraagt de bewoners of zij hun taken al hebben uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld het op de markt brengen van de Katie knuffel. Tevens wordt er een rondje gedaan, waarbij de bewoners de kans krijgen om hun zegje te doen. Jessie laat weten dat hij straks aan de slag gaat met het weg laseren van Alexandra haar tattoo. Merel vertelt dat ze samen met Brandon een winkel aan het bouwen is voor haar kledinglijn. Ik wil er een luxe, mooie winkel van maken, legt ze uit. Adriaan laat direct weten dat hij het niet netjes vindt dat Merel alleen haar eigen kleding in de winkel wil verkopen. Dat is echt egoïstisch, zegt hij. Merel schiet direct in de verdediging en vindt niet dat het aan Adriaan is om haar egoïstisch te noemen. Jessie wil het voor Merel opnemen, maar dit schiet bij Adriaan in het verkeerde keelgat. Jij hoeft je er niet mee te bemoeien als ik met jouw vriendinnetje praat, zegt hij geïrriteerd. Franny vertelt vol trots dat ze gister haar nagelcursus heeft afgerond. Nu is het nog wachten op klanten. Ze gaat haar dienst straks meteen op de webshop zetten en laat weten dat ze de hele maand juli een openingsactie heeft. Een nieuwe set nagels kost dan €40,- ipv €45,-. Shelley ziet een kans om haar kapperswerk uit te breiden. Ze krijgt binnenkort een cursus extensions zetten. Tevens zit ze vandaag precies een jaar in Utopia 2 en daarom viert ze vanavond een feestje. Ze wil tijdens haar feestje ook graag een drankje drinken en vraagt aan Jessie hoe ze dit kan regelen. De bewoners hebben namelijk gemerkt dat het verkeerd gaat als ze zelf drank uit het voorraad hok pakken. Jessie stelt daarom voor dat als de bewoners een drankje willen drinken, zij dit zelf bij de supermarkt moeten kopen. Kaylee wil ook graag nog iets kwijt. Ze wil graag weten waarom de verrassing van Jessie niet vooraf overlegd is. Ik wil graag duidelijkheid over wat er gaat gebeuren, laat ze weten. Jessie antwoordt dat ze dit na de vergadering zullen bespreken. Ten slotte vertelt Mariska dat ze graag een spel wil uitbrengen samen met de bewoners, namelijk een Wie is het spel. Ze wil hiervoor foto’s van de bewoners uitprinten en lamineren. Brandon en Gerrit willen haar graag helpen met het ontwerpen en uitwerken. Tof! reageert Mariska enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *