Dylan, Kaylee en Jessie praten hun problemen uit en maken goede afspraken

Dylan, Kaylee en Jessie praten hun problemen uit en maken goede afspraken

De laserbehandelingen van Jessie hebben gister een grote ruzie veroorzaakt. Dit kwam door een banner die hij boven de tattooshop heeft geplaatst. Om de problemen uit te spreken zijn Dylan en Kaylee met Jessie op het Utopia 2 terrein gaan zitten. Tijdens het gesprek vertelt Jessie dat hij niet wist dat Kaylee niet op de hoogte was van de afspraken die toen gemaakt waren. Kaylee wil geen schuldige aanwijzen: Of jullie hadden me gewoon kunnen roepen. Kaylee probeert een goede samenwerking tot stand te brengen en vraagt zich af of Jessie tijdelijk bij hun in de shop zit en of hij bereid is te verhuizen als de agenda voor de steriele ruimte vol raakt. Jessie geeft aan daartoe bereid te zijn. Ik denk dat het handig is dat we bespreken hoe we het doen met schoonmaken, zegt Jessie en dus maken ze afspraken over hoe ze het met schoonmaken regelen. Het drietal maakt ook afspraken over hoe de beschikbaarheid van de steriele ruimte wordt geregeld. Blijft het goed gaan tussen de twee partijen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *