Shelley blikt samen met Andrea terug op een jaar Utopia 2

Shelley blikt samen met Andrea terug op een jaar Utopia 2

Shelley zit vandaag een jaar in Utopia 2. Ze vertelt in een gesprek met Andrea dat ze een heleboel geleerd heeft het afgelopen jaar. Ik denk toch wel dat ik sommige dingen voor me moet houden en niet zo een flapuit moet zijn, zegt Shelley. Ook vertelt ze dat ze meer moet doorzetten, maar tegelijkertijd ook moet leren afstand te nemen. Het hoogtepunt van Utopia 2 voor haar is haar verjaardag: Gordon op mijn verjaardag, dat vond ik écht geweldig, vertelt ze. Ook praat ze over haar tijd met Gerrit, samen met hem heeft ze vijftig uur in een boomhut gezeten. Ook heeft Shelley spijt van dingen. Ze had graag eerder achter haar dromen aan gegaan en ze vindt het jammer dat ze niet genoeg doorpakt. Ook wil ze wat meer met zichzelf bezig kunnen zijn. Het gaat nu beter tussen Shelley en Gerrit dan vroeger. Ze zou het fijn vinden als Gerrit en zij elkaar wat meer steunen en dat Gerrit wat minder bot tegen haar zou zijn. Shelley wil haar relatie met Gerrit geen stempel geven, ze wil gewoon een leuke tijd hebben voor haarzelf en iedereen in Utopia 2. Shelley is niet helemaal zeker of er een toekomst is tussen haar en Gerrit: Dat ik in hem de vader van mijn kinderen zie wil ik niet zeggen. Andrea reageert daar enigszins opgelucht op. Overigens weet Shelley ook niet eens zeker of ze wel kinderen wilt in de toekomst. Welke avonturen wachten Shelley nog meer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *