Mylène en Jessie praten hun onenigheid over de tattoo shop uit

Mylène en Jessie praten hun onenigheid over de tattoo shop uit

Eerder vandaag heeft Jessie het uitgepraat met Dylan en Kaylee. Jessie maakt het ook goed met Mylène na de ruzie van gisteren. Jessie vroeg aan haar of ze echt van plan was om hem van de ladder af te trappen, waar op ze antwoordt, nee natuurlijk niet. Mylène geeft aan dat ze heel boos was, omdat wat hij aanhaalde niets te maken heeft gehad met wat er zich afspeelde. Ook vindt ze dat de actie van Jessie erg ondoordacht was. Over het voorval merkt Mylène het volgende op. Mocht het Jessie van de trap afgooien geen letsel veroorzaken, dan had ik het met liefde gedaan. Jessie laat weten dat hij geleerd heeft hoe hij voortaan met Dylan en Kaylee moet communiceren. Hij vindt niet dat hij rekening hoeft te houden met de tattoo studio. Mylène vindt wel dat Jessie rekening moet houden met anderen hun dromen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *