Mylène is klaar met de mensen die het elkaar lastig proberen te maken

Mylène is klaar met de mensen die het elkaar lastig proberen te maken

Mylène lijkt niet lekker in haar vel te zitten. Als ze in de keuken staat, besluit ze er met Shelley over te praten. Ik ben zo klaar met die mensen zegt ze over de groep. Er zijn hier een aantal mensen die je het heel lastig proberen te maken. Ik word daar een beetje sch**tziek van voegt ze eraan toe. De twee praten over de groep en Shelley laat weten dat ze Mylène graag wil helpen als ze dat wil. Er komt een kleine glimlach op het gezicht van Mylène en ze bedankt Shelley voor het aanbod. Mylène vertelt dat vooral Gerrit, Merel en Jessie haar dwarszitten. Zal ze de drie mede bewoners nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *