Brandon en Alexandra willen zich focussen op bodybuilden

Brandon en Alexandra willen zich focussen op bodybuilden

De poort van Utopia 2 gaat open en bodybuilder Luc stapt binnen. Enthousiast stellen Alexandra en Brandon zichzelf voor. De drie vertrekken vervolgens voor een rondleiding en wat later ploffen ze neer op de loungeset. Brandon vertelt dat ze Luc hebben uitgenodigd, omdat Alexandra hem heeft gemotiveerd om mee te doen aan een bodybuild wedstrijd. De twee hopen dat Luc ze hier optimaal op voor kan bereiden. De drie praten over bodybuilden, trainen en voeding. Voeding is toch wel het belangrijkste zegt Luc. Je training gaat wel intensief worden. Het is wel leuk benadrukt hij. De drie praten verder en Alexandra en Brandon lijken enthousiast. Zullen Brandon en Alexandra zich helemaal gaan richten op bodybuilden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *