Mariska is gefrustreerd door mede bewoonster Mylène

Mariska is gefrustreerd door mede bewoonster Mylène

Mariska is druk bezig met Hiske als ze een moment ziet om haar frustraties te uiten. His, dit kan toch niet wat er nu gebeurt vraagt Mariska. En vraagt zich af waarom Mylène niks met haar modellencarrière doet. Ze is bloed chagrijnig en iedereen wil haar helpen met haar modellencarrière, maar er komt niks uit gaat Mariska gefrustreerd verder. Hiske geeft aan dat Mylène veel dingen die er gebeuren, persoonlijk opvat. Mariska laat daarna weten dat Mylène haar gisteren ook aanviel, omdat Mariska Jessie hielp met het bouwen van het frame voor de tattoo shop. Hiske vindt dat het bij meerdere bewoners gebeurt, dat ze dingen persoonlijk opvatten. Volgens haar komt dat omdat de bewoners onderling hun mening vertellen aan de anderen en hierdoor stoken ze elkaar op. Kunnen jullie de frustraties van Mariska begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *