Shelley zit één jaar in Utopia 2 en dat moet gevierd worden

Shelley zit één jaar in Utopia 2 en dat moet gevierd worden

Sinds gisteren woont Shelley 1 jaar in Utopia 2, maar dat is niet de enige reden dat er afgelopen avond een feestje gevierd moet worden. Ook de caravan is alweer 1 jaar in de mini samenleving. De bewoners doen hun best om er op en top uit te zien en dit doen ze door hun beste outfit uit de kast te trekken. Naast de mooie kapsels en outfitjes, zorgen ze er ook voor dat het terrein er als een feestbestemming uitziet. Intussen is Adriaan druk bezig met het maken van meerdere hoelahoeps en Gerrit, ook wel DJ Richman, zorgt voor de hitjes. Zodra de bewoners klaar zijn, verzamelen ze zich buiten en maken ze er een feestje van. Ze dansen gezellig en praten met elkaar onder het genot van een drankje. Kortom het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *