Jessie ontvangt post maar dit bevat niet alleen maar goed nieuws…

Jessie ontvangt post maar dit bevat niet alleen maar goed nieuws…

Jessie zit achter de computer als Dylan naar hem toe komt. Dan wil ik jou heel erg graag bedanken zegt de Dylan en hij laat de gekleurde enveloppen zien. Jessie kan het niet geloven. Nee, joh zegt hij verrast. Jessie loopt snel met zijn enveloppen naar de loungeset. Veel plezier zegt Merel nog en ze geeft hem een kus. Oh, wat een hoop foto’s zeg zegt Jessie met een glimlach als hij even snel in één van de enveloppen kijkt. Als hij wat later de eerste envelop opent, komt er een glimlach op zijn gezicht. Hoi lieverd leest Jessie hardop voor en hij moet lachen. Dat begint al goed. Toch lijkt zijn brief niet alleen goed nieuws te bevatten, want even later verandert het gezicht van Jessie in een strakke blik. Het gaat niet goed met de gezondheid van oud Utopia 1 bewoner Cees. Gaan we daar nog meer over horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *