De bewoners zijn dol enthousiast als ze pakketjes ontdekken

De bewoners zijn dol enthousiast als ze pakketjes ontdekken

Afgelopen avond zaten de bewoners gezellig bij de loungeset. Vanuit hun ooghoek zien ze dat er pakketjes zijn bezorgd. Merel, Alexandra en Kaylee brengen de pakketjes snel naar de bewoners en het duurt niet lang voordat de pakketjes geopend worden. Uit de dozen vissen de bewoners allerlei hippiespullen voor hun hippieoutfits. Zo zitten er onder andere brillen, haarbanden en kettingen in de pakketten. Enthousiast worden de spullen verdeeld en even later zien de bewoners eruit als echte hippies. De bewoners lijken al helemaal klaar te zijn voor de Hippiemarkt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *