Alle bewoners krijgen een taak voor het kinderfeestje van vanmiddag en Jessie heeft zelfs een verassing in petto

Alle bewoners krijgen een taak voor het kinderfeestje van vanmiddag en Jessie heeft zelfs een verassing in petto

Jessie heeft vandaag een belangrijke taak op zich genomen, namelijk het organiseren van een kinderfeestje! Hiske heeft een planning gemaakt en verschillende bewoners hierin meegenomen. Rond vier uur vandaag zullen de kinderen naar Utopia 2 komen en dan kan het feestje beginnen. Er zal taart worden gegeten, de meisjes zullen gaan make-uppen en de jongens zullen dj-les van Gerrit krijgen. Ook zullen ze spelletjes gaan spelen en foto’s maken. Alle bewoners vinden het leuk om aan het kinderfeestje mee te helpen, en Jessie heeft zelfs een verrassing in petto voor de kinderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *