Jessie en Mariska bouwen de nieuwe buiten bar op

Jessie en Mariska bouwen de nieuwe buiten bar op

Vanmorgen toen een groot gedeelte van de bewoners nog op één oor lag, stonden Mariska en Jessie al met een schroef tol en schroeven in hun handen. De twee bewoners zijn een vaste bar aan het bouwen die ze elk evenement kunnen gebruiken. We kunnen hem elke markt gewoon opnieuw verven, zegt de mannelijke bewoners. Mariska vindt dit een prima idee. Wat vind jij van de nieuwe bar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *