Utopia bewoners bewijzen laatste eer tijdens uitvaart Cees Kamer

Utopia bewoners bewijzen laatste eer tijdens uitvaart Cees Kamer

Cees Kamer is overleden aan de tragische gevolgen van kanker. Gisteren vond de uitvaart van de 65 jarige plaats. Vele mede Utopianen waren hierbij aanwezig om Cees de laatste eer te bewijzen. De uitvaart werd in gesloten kring gehouden. Wel laten een aantal bewoners op social media het een en het ander weten over deze zware dag. Volgens Romy was het heftig maar mooi en Billy blikt terug op de herinneringen die ze aan hem heeft. Ze vindt het fijn dat hij nu rust heeft. Op de rouwkaart van Cees staat een bijzondere boodschap: “Dat ik jou heb mogen kennen liet mij ‘Zeilen op de wind van vandaag’. Bedankt dat jij in mijn leven was. Liefs, Cees.” Zeilen op de wind van vandaag is de bekende zin welke Cees vaak binnen en buiten de muren van Utopia gebruikte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *