Billy start 2020 goed en gaat dit jaar nog trouwen met haar liefde

Billy start 2020 goed en gaat dit jaar nog trouwen met haar liefde

Het is even wennen dat het programma Utopia gestopt is. De komende tijd gaan we dan ook de oud bewoners in de gaten houden. Billy heeft de finale van Utopia 2 gepresenteerd en was erg blij met de uitkomst dat Hiske winnaar is geworden. In de buitenwereld heeft ze van alles te melden. Zo is ze het nieuwe jaar goed gestart, dat laat ze via Instagram weten. Via haar instagram onthulde ze namelijk te gaan trouwen met haar liefde Chris Staring. Billy is tijdens nieuwjaar ten huwelijk gevraagd door haar aanstaande man. Ja, ik wil. Wij gaan trouwen schrijft Billy bij het romantische foto van haar status. Verschillende oud mede bewoners zijn erg blij voor haar.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2020 it is…ja ik wil? wij gaan trouwen! @chris_staring ❤️ Happy new year?

Een bericht gedeeld door Billy (@billybakkerofficial) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *