Hoe vergaat het de mannen tijdens de fotoshoot?

Hoe vergaat het de mannen tijdens de fotoshoot?

Het is een spannende dag voor de mannelijke bewoners, er komt vandaag namelijk een professionele fotograaf foto’s maken voor de mannenkalender. Als fotograaf Brendan de Clerq binnenkomt stel hij zich voor aan de bewoners en bespreekt hij zijn plan. Jullie moeten aan de bak, zegt Brendan tegen Adriaan en Brandon. Even later kan de fotoshoot beginnen en mag Adriaan het spits afbijten. Hij trekt zijn shirt uit en poseert voor de camera terwijl hij een stoere blik op zet. Vette sh*t! roept Christel enthousiast. De fotograaf laat de gemaakte foto’s aan Adriaan zien en ook hij is blij met het eindresultaat. Mooie foto’s,  zegt Adriaan terwijl hij fotograaf Brendan een high five heeft. Hierna is het de beurt aan Brandon en Mike. Brandon vertelt liever met zijn shirt aan te willen poseren, terwijl Mike zegt dat hij het wel prima vindt om zijn kleding uit te trekken. Sta ook naakt te douchen hier buiten, dus ja, zegt Mike. Timothy, Gerrit en Joaquin komen later ook aan de beurt. De fotograaf is razend enthousiast over alle mannelijke bewoners. Maar ook de vrouwelijke bewoners kunnen het niet laten om even te komen kijken als de mannen zonder shirt staan te poseren. Ik wil alle shirts uit! grapt Merel. Als fotograaf Brendan de bewoners heeft gefotografeerd laat hij nog wat foto’s zien voordat hij het terrein weer verlaat.  Zijn jullie ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *