De mannelijke bewoners gaan op de foto voor een kalender

De mannelijke bewoners gaan op de foto voor een kalender

De mannelijke bewoners gaan een kalender maken en daar moeten natuurlijk foto’s voor geschoten worden. Fotograaf Brendan de Clerq loopt dan ook het Utopia 2 terrein op. Die power over dat veganist zijn, dat wil ik in jouw blik hebben zegt de fotograaf even later tegen Adriaan. Met ontbloot bovenlichaam staat hij tussen de bomen. Hou vast dit zegt Brendan tegen Adriaan. De man klikt en hij laat de foto’s meteen aan Christel zien. Mooi, prachtig! zegt de man blij. Geweldig. Ook Christel is onder de indruk van Adriaan zijn foto’s. Vette sh*t zegt ze trots. Na Adriaan is Mike aan de beurt om zich van zijn mooiste kant te laten zien. Hoe zal het uiteindelijke resultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *