Mike, Brandon en Adriaan willen dat Erik de leiding neemt over de bouw

Mike, Brandon en Adriaan willen dat Erik de leiding neemt over de bouw

Adriaan, Mike en Brandon staan bij de poort met elkaar te praten over Erik. Ze zijn het erover eens dat hun mede bewoner de leiding kan nemen in de bouw. Adriaan denkt dat het wel goed komt met hem zolang de andere bewoners hem maar blijven steunen. Niet veel later besluit Mike met een familielid van Erik te praten. Ik denk dat jullie elkaar kunnen versterken in wat jullie doen legt ze uit. Dus eigenlijk zou ik hem de leiding moeten geven en dat ik hem ondersteun? Erik zijn schoondochter antwoordt positief. Dan gaan we dat doen gaat Mike verder. Zal Erik de leiding krijgen over de bouw?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *