Erik en Joaquin ontvangen familie in Utopia 2

Erik en Joaquin ontvangen familie in Utopia 2

Zodra Joaquin, Timothy en Gerrit wakker worden, gaan ze aan de slag met opruimen. Joaquin krijgt namelijk bezoek. Als Gerrit, Timothy en Joaquin de Mongoolse tent aan kant hebben gemaakt, vertrekken ze richting de poort. Terwijl ze staan de wachten wenst Adriaan Joaquin veel plezier met zijn bezoek. Dankjewel Adriaan antwoordt hij vrolijk. Toch lijkt Joaquin een beetje zenuwachtig. Uiteindelijk gaan de poorten van het Utopia 2 terrein open. De moeder van Joaquin loopt als eerste de mini samenleving binnen. Hé, alles goed? zegt hij vrolijk en omhelst haar. Met een grote glimlach geeft Joaquin ook zijn broers en zijn stiefvader een innige omhelzing. Niet veel later komen de andere musketiers zich voorstellen. Als iedereen kennis met elkaar heeft gemaakt, geeft Joaquin zijn familie een rondleiding over het terrein.

Niet alleen Joaquin krijgt vandaag bezoek van zijn familie, want ook de familie van Erik komt vandaag langs. Hij is echt zenuwachtig zegt Christel tegen Hiske. Ze denkt dat het goed is dat Erik vandaag bevestiging krijgt van zijn zoons dat hij het goed doet. Erik staat ondertussen zenuwachtig voor de poort samen met Adriaan. Het geluid van de opengaande poort tovert een glimlach op zijn gezicht. Hé, goedemorgen! zegt Erik blij en omhelst zijn zoons en zijn schoondochters. Niet veel later vertrekt de groep voor een rondleiding over het Utopia 2 terrein. De dag van Erik en Joaquin lijkt niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *