Timothy verrast Franny met een romantische date

Timothy verrast Franny met een romantische date

Joaquin haalt Franny afgelopen avond op om haar naar de verrassing van Timothy te brengen. Nu gaat het gebeuren zegt hij. Wanneer Franny de silo binnenkomt staat Timothy op haar te wachten met een bos bloemen. Hij heeft een romantisch diner bij kaarslicht geregeld voor zijn mede bewoner. Jij hebt een avondje voor mij geregeld, dus nu regel ik een avond voor jou zegt hij. Wat later komt Gerrit binnen om het diner te serveren en Joaquin schenkt een glas champagne voor het tweetal in. Nadat het stel genoten heeft van de champagne komt Joaquin de silo weer binnen om een zelfgeschreven gedicht voor te dragen. Het heet, Timothy verliefd zegt hij. Vervolgens haalt Gerrit Lotus die een liedje zingt met haar ukelele. Ah, wat leuk zegt Franny. Daarna kruipt Timothy lekker tegen Franny aan en slaat hij een arm om haar heen. De twee hadden een gezellige en vooral romantische avond…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *