Timothy, Joaquin, Christel en Hiske hebben een goed gesprek over de financiën

Timothy, Joaquin, Christel en Hiske hebben een goed gesprek over de financiën

Timothy, Joaquin, Hiske en Christel zijn afgelopen avond bij elkaar gekomen om samen over de financiën te praten. We hebben een berekening gemaakt begint Timothy. En legt uit dat ze bij het bedrag van 250 euro blijven. Uiteindelijk als de financiën beter gaan, kunnen we weer rond de tafel zitten om wellicht meer te geven. Verder zullen we ons eigen geld altijd gebruiken om te investeren in Utopia voegt hij eraan toe. Christel knikt en zegt dat de rekening geen 250, maar 368 euro is. Kunnen we niet ergens in het midden gaan zitten stelt ze voor. Joaquin denkt na. 280 zegt hij dan. En wanneer het financieel beter gaat, zijn we bereid om meer te betalen benadrukt hij. Timothy voegt eraan toe dat ze vanaf nu ook zullen overleggen over welke bedragen ze willen investeren. Hiske en Christel denken na, waarna wordt afgesproken dat de mannen hen nu een bedrag van 300 euro zullen betalen en vanaf volgende maand 280 euro. Fijn dat we eruit zijn gekomen eindigt Joaquin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *