De bewoners krijgen een bijzondere mail

De bewoners krijgen een bijzondere mail

Mike zit op de laptop wanneer zijn oog op een mailtje valt. Supervet!, zegt de mannelijke bewoner. We hebben een mailtje van fotograaf Brendan de Clercq die ons morgen wil komen fotograferen voor de mannenkalender. Is hij niet bekend? Ook Brandon, Timothy, Joaquin en Brenda komen nu kijken. Gaaf, zegt Brandon. Hebben we straks echt een professionële kalender.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *