Gerrit vraagt aan Adriaan of hij gevoelens heeft voor Shelley

Gerrit vraagt aan Adriaan of hij gevoelens heeft voor Shelley

Adriaan zit rustig op bed te lezen wanneer Gerrit komt binnengelopen. Heb je even twee minuutjes?, vraagt de mannelijke bewoner. Absoluut, zegt de mannelijke bewoner en staat direct op om zijn schoenen aan te doen.
Wanneer de mannen even later over het terrein wandelen, begint Gerrit te praten. Ik heb het natuurlijk al eens eerder gevraagd, zegt hij. Maar heb jij enige intenties bij Shelley? Adriaan schudt zijn hoofd. Hij legt uit dat ze maatjes zijn, maar hij een vegan meisje wil die niet rookt. Ik kan goed met haar omgaan op het niveau van vrienden, maar meer is het niet. Gerrit knikt. Dan is dat in ieder geval duidelijk, zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *